+ pant (Pay-Back)

  • Hos Good Vibes har materialerne i vores produkter stor værdi. Derfor har vi udviklet et unikt pay-back program, som sikrer, at materialerne kommer ind i nye kredsløb. På den måde kan vi ikke blot reducere, men på sigt eliminere affald som fænomen.
  • Programmet er bygget op om et restværdi-koncept, som fortæller dig restværdien på produktet. Restværdien er den pris, Good Vibes betaler for at få produktet retur. Det er en slags pant på dit produkt, som sikrer, at materialerne bliver genbrugt . Værdien afspejler den værdibesparelse, som Good Vibes kan opnå frem til et nyt salg.
  • Restværdien/pant konceptet gør, at Good Vibes kan indlejre større kvalitet , designdetaljer og flere bæredygtige produkter i boksen. Kunderne betaler mere end de billigste produkter, fordi der er brugt bæredygtige og bedre materialer og tid på at producere. Til gengæld er de sikret pant af produktet efter endt brug. Dermed er prisen tæt på at være den samme. På den måde kan Good Vibes tilbyde højere kvalitet og bæredygtighed for samme pris.
  • Ved dit køb af telefonbokse fra Good Vibes fastlægges restværdien af dit produkt ved endt levetid. Dette gøres ud fra vores egen restværdiberegner, som er udviklet i forbindelse med vores cirkulære program.
  • I første omgang gælder pantkonceptet I Danmark, men vi arbejder på at udvide konceptet til udlandet